NEW

Tjenester til næring

Næringsbygg

Vi i Nordvest låsservice AS jobber primært med bedrifter eller andre i organisasjoner i næringslivet. Vi leverer tjenester til ulike bedrifter og næringer. Vi gjennomfører selvsagt montering, men også service og drift av diverse anlegg. Har du en generell forespørsel eller et spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Eiendom og borettslag

Nordvest låsservice leverer tjenester til alle typer borettslag, leilighetskompleks eller til andre eiendomsforvaltere. Vi har systemer innen adgangskontroll, dørautomatikk, brannvern og flere typer form for sikkerhet, blant annen kameraovervåkning. Vi har faste serviceavtaler for mange typer borettslag og andre former for bygg der det er flere boenheter knyttet til hverandre.

Har dere spørsmål eller ønsker tilbud/forslag på noen av våre tjenester, bare ta kontakt.

Offentlige bygg

For å skape trygghet i offentlige miljøer, er det nødvendig med en kombinasjon av flere forskjellige sikkerhetsløsninger. Kameraovervåkning, elektroniske låser, adgangskontrollsystemer, innbruddsalarmer og brannalarmer må fungere – ofte i kombinasjon med hverandre. Og for noen av de som jobber her, kan for eksempel personlige alarmer oppfylle dette kravet. Vi i Nordvest låsservice har spesialister på flere områder og kan tilby effektive helhetlige løsninger som gjør miljøet trygt og tilgjengelig for de rette menneskene, døgnet rundt.